Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 15,1 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa upean suorituskyvyn ja ensiluokkaiset ominaisuudet. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttäjille ja vaativiin tehtäviin.

MacBook Pro 15,1:ssä on elegantti ja kestävä muotoilu, jonka ansiosta se on ihanteellinen kumppani matkoilla tai työskennellessäsi toimistossa. Laite on varustettu puhtaalla ja terävällä 15,1 tuuman Retina-näytöllä, joka tarjoaa upean kuvanlaadun ja yksityiskohtaisuuden. Näytössä on myös True Tone -teknologia, joka mukauttaa värit automaattisesti ympäristön valaistukseen.

MacBook Pro 15,1:ssä on tehokas prosessori ja runsaasti muistia, mikä takaa saumattoman suorituskyvyn monimutkaisissakin tehtävissä. Lisäksi laitteessa on suuri tallennuskapasiteetti, joten voit tallentaa kaikki tiedostosi ja sovelluksesi helposti.

Apple MacBook Pro 15,1:n ohut ja kevyt rakenne tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Lisäksi laite tarjoaa pitkän akunkeston, joten voit työskennellä koko päivän ilman huolta lataamisesta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Pro 15,1 on erinomainen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat korkean suorituskyvyn ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Sen laadukas muotoilu, upea näyttö ja huippuluokan ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan vaativiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)