Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 15,1 Mid-2018 TB 1 on erittäin tehokas kannettava tietokone Applelta. Tämä MacBook Pro -malli tarjoaa uusinta teknologiaa ja suorituskykyä vaativille käyttäjille. Tietokoneessa on näyttävä Retina-näyttö, joka tarkoittaa upeaa kuvanlaatua ja yksityiskohtia. MacBook Prossa on myös Touch Bar -toiminto, joka tuo lisää käyttömukavuutta ja tehokkuutta.

Tämän MacBook Pron ydinmalli on varustettu Intel Core -suorittimella, joka tarjoaa erinomaista tehoa ja suorituskykyä. Lisäksi MacBook Prossa on suuri tallennuskapasiteetti ja nopeat SSD-asemat, mikä tarkoittaa, että voit tallentaa suuren määrän tiedostoja ja käyttää niitä nopeasti.

Applelta löytyy myös laaja valikoima ohjelmistoja ja sovelluksia, jotka tekevät työskentelystä entistä helpompaa ja tehokkaampaa. MacBook Prossa on myös pitkä akunkesto, joten voit työskennellä sen parissa pitkään ilman lataamista.

Jos etsit tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro 15,1 Mid-2018 TB 1 on erinomainen valinta. Sen tehokas suorituskyky, upea näyttö ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattilaisille ja vaativille käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)