Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä on tiivistelmä tuotetiedosta tältä URL-osoitteelta: Apple MacBook Pro 17,1 Late 2020-1. Samaan aikaan tyylikäs ja suorituskykyinen, tämä MacBook Pro -malli tarjoaa uusimman teknologian ja vertaansa vailla olevat ominaisuudet.

MacBook Pron käyttöjärjestelmänä toimii Applen oma macOS, joka tarjoaa helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Sen suuri 17,1 tuuman Retina-näyttö toistaa eloisat ja tarkat värit, jolloin voit nauttia multimediasta erinomaisella laadulla.

Tehokas suoritin ja runsas muisti takaavat jouhevaa suorituskykyä ja nopeita latausaikoja. Voit luottaa tähän MacBookiin myös silloin, kun tarvitset lisää tallennustilaa, sillä siinä on runsaasti tilaa tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

Tämä MacBook Pro -malli on suunniteltu tarjoamaan alan johtava akunkestoa. Voit luottaa siihen, että pystyt työskentelemään pitkiä aikoja ilman, että sinun tarvitsee keskeyttää työtäsi lataamisen takia.

Apple MacBook Pro 17,1 Late 2020-1 on täydellinen työkalu ammattikäyttöön, luovaan työhön ja viihteeseen. Se tarjoaa luotettavuutta, suorituskykyä ja huippuluokan toiminnallisuuksia, joista Apple on tunnettu. Tämä kannettava tietokone on täydellinen valinta kaikille, jotka vaativat parasta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)