Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä tarjolla olevassa tuotteessa on yksi markkinoiden laadukkaimmista ja halutuimmista kannettavista tietokoneista. Kyseessä on Apple MacBook Pro, joka on tunnettu erinomaisesta suorituskyvystään ja luotettavuudestaan.

Tämä MacBook Pro -malli on erityisen tehokas ja sen suurempi näytön koko, 17.1 tuumaa, tarjoaa upean katselukokemuksen. Sen tarkka näyttö mahdollistaa tarkan ja värikylläisen kuvanlaadun, joka sopii erinomaisesti ammattikäyttöön, graafiseen suunnitteluun tai vaativiin multimedia-tehtäviin.

Apple MacBook Prossa yhdistyvät tehokas suorituskyky ja tyylikäs muotoilu. Se toimii sujuvasti vaativimmissakin tehtävissä, kiitos sen nopean ja tehokkaan suorittimen sekä suuremman määrän RAM-muistia. Lisäksi MacBook Prossa on paljon tallennustilaa, joten voit helposti säilyttää kaikki tiedostosi ja ohjelmasi.

Tämän kannettavan tietokoneen käytössä on myös monia muita etuja. Sen pitkä akunkesto takaa, että voit käyttää sitä pitkiäkin aikoja ilman latausta. Lisäksi MacBook Prossa on kehittynyt käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa turvallisen, vakautetun ja helppokäyttöisen kokemuksen.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 17.1 on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehotuettua kannettavaa tietokonetta. Sen suuri näyttö ja upea suorituskyky mahdollistavat miellyttävän työskentelykokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)