Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tuote, jonka tiedot saadaan annetusta URL-osoitteesta, on Apple MacBook Pro (Late 2021) -kannettava tietokone. Tämä MacBook Pro -malli on Applen viimeisin versio ja tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja korkeaa suorituskykyä. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan tietokoneen ammattikäyttöön tai luovaan työhön.

MacBook Pro on varustettu uusimmalla Applen M1-suorittimella, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja energiatehokkuutta. Tämä tietokone tarjoaa nopean toiminnan ja sulavan käyttökokemuksen kaikissa tehtävissä, olipa kyseessä kuva- ja videonmuokkaus tai raskaiden sovellusten käyttö.

Tämän MacBook Pro -mallin näyttö on tarkka ja värikäs, ja se sisältää True Tone -teknologian, joka säätää näytön värit automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan. Näin saat aina parhaan katselukokemuksen riippumatta siitä, missä työskentelet.

MacBook Prossa on myös erinomainen äänentoisto ja mikrofonijärjestelmä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan videokokouksiin ja multimedian käyttöön. Lisäksi tässä mallissa on lukuisia yhteysoptioita, kuten USB-C-portit, Thunderbolt 3 ja Bluetooth, jotka mahdollistavat helpon liitettävyyden ulkoisiin laitteisiin.

Yhteenvetona Apple MacBook Pro (Late 2021) tarjoaa huippusuorituskykyä, upean näytön sekä monipuoliset ominaisuudet. Se on ihanteellinen valinta ammattikäyttöön tai luovaan työhön, ja sen avulla voit suorittaa vaativimmatkin tehtävät luotettavasti ja tehokkaasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)