Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 15,1 (Mid-2018 TB) on kannettava tietokone, joka tarjoaa laadukasta suorituskykyä ja upeaa designia. Tämä MacBook Pro -malli on varustettu sukupolven tehokkaalla prosessorilla ja suurella tallennustilalla, joten se sopii erinomaisesti niin työ- kuin viihdekäyttöönkin.

Tämä MacBook Pro tarjoaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen, joka täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet. Sen 15,1 tuuman näyttö takaa terävän ja tarkan kuvanlaadun, olit sitten työskentelemässä grafiikan parissa tai katselemassa lempielokuvaasi.

Apple MacBook Pro 15,1 (Mid-2018 TB) -kannettavassa on myös useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen näppäimistö on tarkka ja mukava käyttää, ja sen taustavalaistus mahdollistaa näppäimistön käytön myös hämärässä. Lisäksi tässä mallissa on Touch Bar, joka tarjoaa lisätoimintoja ja helpottaa työskentelyä erilaisten sovellusten kanssa.

Apple MacBook Pro 15,1 (Mid-2018 TB) on varustettu monipuolisilla liitännöillä, joten voit helposti yhdistää ulkoisia laitteita ja lisätarvikkeita. Näin voit tehdä työsi entistä tehokkaammin ja saatavilla olevat portit ja liitännät tarjoavat sinulle monipuoliset mahdollisuudet.

Vaikka tämä Apple MacBook Pro -malli tarjoaa monia etuja ja tehokasta suorituskykyä, siinä on myös muutamia haittoja. Tämä malli saattaa olla hieman raskaampi ja kookkaampi kuin jotkut muut kannettavat tietokoneet. Lisäksi sen hinta voi olla hieman korkeampi kuin vastaavien muiden merkkien mallit.

Yhteenvetona Apple MacBook Pro 15,1 (Mid-2018 TB) on erinomainen valinta, jos etsit korkealaatuista ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen upea suorituskyky, laadukas näyttö ja hyödylliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen työkalun niin ammattilaisille kuin vaativille kuluttajillekin. Huomioi kuitenkin, että sen hinta ja paino voivat olla jotkut haittapuolet.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)