Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro 14.1″ (Mid 2017). MacBook Pro on suosittu valinta ammattilaisille ja luoville käyttäjille. Se tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja tyylikkään designin.

Tämä tietokone on varustettu Applen omalla käyttöjärjestelmällä, macOS:lla, joka tarjoaa saumattoman käyttökokemuksen ja monia hyödyllisiä toimintoja. MacBook Prossa on tehokas suoritin ja runsaasti muistia, mikä takaa nopean ja sujuvan suorituskyvyn.

Tämä malli on varustettu 14.1 tuuman näytöllä, joka tarjoaa tarkan ja kirkkaan kuvan. Näytössä on myös True Tone -teknologia, joka säätää automaattisesti näytön valkotasapainoa ympäristön valaistuksen mukaan, jotta kuva olisi aina optimaalinen.

MacBook Prossa on myös monia muita hienoja ominaisuuksia, kuten Force Touch -kosketuslevy, joka mahdollistaa erilaisten eleiden käytön ja tarjoaa tarkan ja herkän kosketustuntuman. Lisäksi tässä mallissa on USB-C-portteja, jotka mahdollistavat nopean tiedonsiirron ja monipuoliset liitännät.

Yhteenvetona tämä Apple MacBook Pro 14.1″ (Mid 2017) on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti ammattilaisille ja luoville käyttäjille. Sen tarkka näyttö, voimakas suorituskyky ja laadukas design tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativiinkin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)