Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 16″ Mid 2020 Touch Bar -kannettavassa tietokoneessa on erinomaiset ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan ammattikäyttöön tai luovaan työskentelyyn. MacBook Pro -sarja on tunnettu laadusta ja suorituskyvystä, ja tämä uusi malli ei petä odotuksia.

Tämän MacBook Pro -mallin keskeisin ominaisuus on sen 16 tuuman Retina-näyttö, joka tarjoaa upean tarkkuuden ja värintoiston. Näytössä on True Tone -teknologia, joka optimoi valkotasapainon automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan. Tämä takaa, että kuvasi näyttävät aina luonnollisilta ja tarkoilta.

Tietokoneen suorituskyky ei jätä myöskään toivomisen varaa. MacBook Prossa on tehokas 10. sukupolven Intel Core -prosessori, joka takaa nopean toiminnan ja sulavan multitaskauksen. Lisäksi tietokoneessa on 16 gigatavua RAM-muistia, mikä mahdollistaa sujuvan ja responsiivisen käyttökokemuksen. Tallennustilaa tässä mallissa on 1 teratavu, joten sinun ei tarvitse huolehtia tiedostojen liian nopeasta täyttymisestä.

MacBook Pro -kannettavassa on myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Se sisältää uusimman Magic Keyboardin, joka tarjoaa mukavan kirjoituskokemuksen ja hiljaisen toiminnan. Lisäksi tietokoneessa on Touch Bar, joka mahdollistaa nopean pääsyn toimintoihin ja sovelluksiin.

Vaikka tämä MacBook Pro -malli tarjoaa monia etuja, kannattaa ottaa huomioon myös muutamia haittoja. Tämä malli on hieman painavampi verrattuna muihin MacBook Pro -malleihin, joten se ei ehkä ole paras vaihtoehto matkustamiseen. Lisäksi hinta voi olla hieman korkeampi kuin kilpailevilla malleilla.

Yhteenvetona Apple MacBook Pro 16″ Mid 2020 Touch Bar on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa upean käyttökokemuksen ja erinomaisen suorituskyvyn. Se sopii erinomaisesti ammattilaisille ja luoville työntekijöille, jotka tarvitsevat luotettavan kumppanin vaativiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)