Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämän tuotteen nimi on Apple MacBook Pro 18,3 Late 2021. Tämä malli on erittäin tehokas ja korkealaatuinen kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. MacBook Pro -sarja on tunnettu luotettavuudestaan ​​ja innovatiivisista ominaisuuksistaan.

Laite on varustettu uusimmalla tekniikalla ja tarjoaa nopean suorituskyvyn ja suuren tallennustilan. Se on varustettu tehokkaalla prosessorilla, suurella määrällä muistia ja nopealla SSD-levyllä, mikä mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja sujuvan käytön.

MacBook Pro -sarja on myös tunnettu upeasta näytöstään. Tässä mallissa on erittäin terävä Retina-näyttö, joka tarjoaa tarkat ja eloisat värit sekä erinomaisen katselukokemuksen. Se sopii erinomaisesti graafista suunnittelua tai elokuvien ja valokuvien muokkausta varten.

Apple MacBook Prossa on myös paljon muita hienoja ominaisuuksia. Se sisältää edistyneen näppäimistön, joka tarjoaa mukavan kirjoituskokemuksen, sekä kosketuslevyn, joka mahdollistaa tarkemman ja nopeamman navigoinnin. Lisäksi laitteessa on pitkäkestoinen akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 18,3 Late 2021 on erinomainen valinta, jos etsit huippuluokan kannettavaa tietokonetta. Sen tehokkaat ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu varmistavat, että saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)