Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämän URL-osoitteen perusteella tuotteen merkki ja malli ovat Apple MacBook Pro 16.1 Late 2019 TB. Apple MacBook Pro on korkealaatuinen ja suorituskykyinen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavaa ja tehokasta suorituskykyä. Tämän tietokoneen edistyneet tekniset ominaisuudet takaavat nopean suorituskyvyn ja saumattoman käyttökokemuksen. Malli tarjoaa Thunderbolt-liitännän, mikä mahdollistaa nopean datansiirron ja monipuolisen laitteiden yhteensopivuuden. MacBook Pro Late 2019 TB:llä on uusin tekniikka, joka takaa tehokkaan suorituskyvyn ja sallii monia erilaisia käyttötapoja, olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai luova alan harrastaja. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavuutta pitkään. Huomionarvoista on myös MacBook Pron elegantti ja tyylikäs muotoilu, joka tarjoaa käyttäjälle ensiluokkaisen ulkonäön ja käyttökokemuksen. Osta Apple MacBook Pro 16.1 Late 2019 TB, jos etsit luotettavaa, tehokasta ja laadukasta kannettavaa tietokonetta, joka täyttää kaikki tarpeesi ja odotuksesi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)