Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä on tietokoneen yksityiskohtia: Apple MacBook Pro 15.2 Mid 2019 TB. Tämä kannettava tietokone kuuluu Apple MacBook Pro -sarjaan ja se on vuoden 2019 malli. Se on varustettu 15.2 tuuman näytöllä ja Touch Bar -toiminnolla. MacBook Pro -sarja on tunnettu tehokkaasta suorituskyvystään ja laadukkaasta suunnittelustaan. Tämä tietokone tarjoaa luotettavan ja nopean toiminnan, joka sopii erinomaisesti vaativaan työkäyttöön tai luovaan sisällöntuotantoon. MacBook Pro -tietokoneiden käyttöjärjestelmä on Applen oma macOS, joka tarjoaa käyttäjille monipuolisia työkaluja ja sovelluksia. Tämä tietokone on tarkoitettu niille, jotka arvostavat suorituskykyä, tyylikästä muotoilua ja Applen ekosysteemin tarjoamia etuja. Huomioi, että tämä tuote on varustettu Touch Bar -toiminnolla, joka tuo lisäominaisuuksia käyttöön ja mahdollistaa helpon pääsyn työkaluihin ja toimintoihin. MacBook Pro tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, mutta huomaa, että tietokoneet tässä hintaluokassa saattavat olla hieman korkeammalla hintatasolla.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)