Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro 16.2-7. MacBook Pro on Applen tunnettu ja arvostettu kannettavien tietokoneiden sarja. Mallinumeron mukaan tämä tietokone on MacBook Pro 16.2-7, mutta tarkkaa mallinimeä tai muita yksityiskohtia ei ole saatavilla tästä URL-osoitteesta. MacBook Pro -sarja on tunnettu suorituskyvystään, laadukkaasta rakenteestaan ja käyttäjäystävällisestä käyttöjärjestelmästään, joka on Applen oma macOS. Se on suunniteltu vaativiin tehtäviin, kuten suunnitteluun, valokuvien ja videoiden editointiin sekä musiikin tuottamiseen. MacBook Pro -tietokoneissa on yleensä korkearesoluutioiset näytöt, tehokkaat suorittimet, nopeat tallennusratkaisut ja riittävästi muistia joustavaan työskentelyyn. Vaikka emme tiedä lisätietoja tästä tietystä mallista, voit olla varma, että tämä MacBook Pro tarjoaa luotettavan ja tehokkaan työskentelykokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)