Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä tapauksessa tuotteen nimi olisi Apple MacBook Pro 152.27. MacBook Pro -malli tarjoaa korkealuokkaisen suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten sisällöntuotantoon, graafiseen suunnitteluun ja ohjelmointiin. MacBook Prossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, tehokas suoritin ja uusimmat teknologiat.

Apple MacBook Pro 152.27:ssä on erinomainen laatu, josta Apple on tunnettu. Se tarjoaa tehokkaan suorittimen, runsaasti tallennustilaa ja erinomaisen näytön laadun. MacBook Pro 152.27 on varustettu korkearesoluutioisella 15-tuumaisella näytöllä, joka tarjoaa tarkat ja elävät värit. Tässä kannettavassa on myös pitkä akun kesto, joka mahdollistaa pitkän työskentelyn ilman lataamista.

Apple MacBook Pro 152.27:ssä on myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten huippuluokan äänentoisto ja monipuoliset liitännät. Voit liittää ulkoisia laitteita helposti ja vaivattomasti. MacBook Prossa on myös käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet työskentelyyn ja viihtymiseen.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 152.27 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Se on täydellinen valinta vaativiin tehtäviin ja tarjoaa korkealaatuisen suorituskyvyn. Olitpa sitten ammattilainen tai opiskelija, tämä MacBook Prossa löydät monipuolisia ominaisuuksia ja luotettavuutta, joita tarvitset päivittäiseen työhön tai opiskeluun.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)