Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tuotekuvaus:

Apple MacBook Pro 143 on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen. MacBook Pron 12″ näyttö tarjoaa tarkan ja selkeän kuvan, joka sopii erinomaisesti työhön, viihteeseen ja luovaan työskentelyyn.

MacBook Pron mukana tulee tehokas prosessori ja riittävästi tallennustilaa, joten voit suorittaa vaativiakin tehtäviä ja tallentaa suuren määrän tiedostoja. Laadukas näppäimistö ja tarkka kosketuslevy takaavat sujuvan käyttökokemuksen.

Apple MacBook Pro 143:ssa on myös monia muita hyviä ominaisuuksia. Sen kestävä rakenne ja pitkä akun kesto mahdollistavat täyden päivän työskentelyn ilman huolta lataamisesta. Lisäksi se sisältää monia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C-portit ja Thunderbolt 3 -tekniikan, joiden avulla voit yhdistää useita laitteita samanaikaisesti.

Yhteenvetona, Apple MacBook Pro 143 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Olipa kyseessä työskentely, opiskelu tai viihde, tämä kannettava sopii tarpeisiisi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)