Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä on kuvaus Apple MacBook Pro -tuotteesta, jonka tuote-URL on https://shop.inrego.fi/kannettavat/apple-macbook-pro-161-19:

Apple MacBook Pro on erittäin suorituskykyinen kannettava tietokone, joka tarjoaa huippuluokan tekniikkaa ja tyylikkään designin. Tässä mallissa on tarkka 16 tuuman Retina-näyttö, joka tarjoaa uskomattoman terävän kuvanlaadun ja väritarkkuuden.

Tämä MacBook Pro -malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn tehokkaan prosessorin ansiosta. Lisäksi se sisältää runsaasti tallennustilaa, jotta voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja ohjelmasi.

Apple MacBook Prossa on myös laadukas näppäimistö, joka mahdollistaa tehokkaan ja tarkan kirjoittamisen. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erittäin kannettavan ja helppokäyttöisen.

Tämä MacBook Pro -malli on ihanteellinen valinta ammattilaisille, opiskelijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen vankka rakenne ja kestävä akku takaavat, että voit työskennellä ja viihdyttää itseäsi missä tahansa ja milloin tahansa.

Huomaa, että tämä malli ei sisällä optista asemaa tai Ethernet-porttia, mutta tarjoaa sen sijaan useita USB-C-liitäntöjä, joiden avulla voit liittää ulkoisia laitteita ja näyttöjä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Pro tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, tyylikkään designin ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Se on täydellinen valinta niille, jotka vaativat luotettavaa kannettavaa tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)