Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Kuvaus: Tämä on Apple MacBook Pro 16.2 -kannettava. Tämä tyylikäs ja tehokas kannettava tietokone tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä vaativille käyttäjille. Apple MacBook Pro -sarjalla on tunnettu maine laadusta ja innovaatioista.

Tämä MacBook Pro -malli tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen monipuolisella ja selkeällä 16 tuuman näytöllä. Sen tehokas suoritin ja suuri tallennustila mahdollistavat tehokkaan työskentelyn ja tiedostojen tallentamisen. MacBook Pron huippuluokan grafiikka takaavat upeat kuvat ja elokuvat, ja tämä kannettava sopii erinomaisesti myös luovaan työhön.

Apple MacBook Pro 16.2:lla on myös monia muita hienoja ominaisuuksia, kuten pitkä akunkesto ja erittäin nopea tiedonsiirto. Lisäksi tämä kannettava sisältää monia käteviä liitäntöjä ja ominaisuuksia, esimerkiksi USB-C-portit ja Touch Bar, jotka helpottavat päivittäistä käyttöä.

Tulevaisuuden kannalta tämä MacBook Pro -malli on myös kestävä valinta, sillä sen korkealaatuiset materiaalit ja tehokas suorituskyky takaavat, että se palvelee sinua pitkään ja luotettavasti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Pro 16.2 on erinomainen valinta vaativille käyttäjille, jotka arvostavat luotettavuutta, suorituskykyä ja laadukasta käyttökokemusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)