Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 15,1 Late 2019 on uusin ja edistyksellisin MacBook Pro -malli. Tämä kannettava tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille ja kriittisiä tehtäviä vaativille käyttäjille.

MacBook Prossa on tehokas suoritin, joka takaa nopean ja sujuvan suorituksen kaikissa tehtävissä. Sen 15,1 tuuman Retina-näyttö tarjoaa upean kuvanlaadun ja eloisat värit, joten voit nauttia tarkasta ja yksityiskohtaisesta kuvasta.

Tämä malli on varustettu Touch Bar -ohjauspaneelilla, joka tarjoaa kätevän tavan hallita sovelluksia ja työkaluja. Lisäksi MacBook Prossa on Touch ID -sormenjälkitunnistin, joka tarjoaa lisäturvaa ja helppokäyttöisyyttä.

Apple MacBook Pro 15,1 Late 2019 -kannettavan erinomaiset ominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten valokuvaus- ja videonmuokkaukseen, ohjelmointiin ja suunnitteluun. Sen kestävä rakenne ja laadukas suunnittelu varmistavat pitkän käyttöiän ilman kompromisseja.

Tuotteen plussat:
– Tehokas suoritin ja nopea suorituskyky
– Upea Retina-näyttö
– Kätevä Touch Bar -ohjauspaneeli ja Touch ID -sormenjälkitunnistin
– Kestävä rakenne ja tyylikäs suunnittelu

Tuotteen miinukset:
– Korkeampi hintaluokka verrattuna muihin kannettaviin tietokoneisiin
– Rajoitetusti varusteltu liitäntöjä

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 15,1 Late 2019 -kannettava tarjoaa korkealaatuista suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia, jotka vastaavat vaativien käyttäjien tarpeisiin. Se on luotettava kumppani päivittäiseen työskentelyyn ja viihdekäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)