Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro 16″ on erittäin tehokas kannettava tietokone Applelta. Tämä MacBook-malli tarjoaa uusinta teknologiaa ja vankkaa suorituskykyä tuottavaan työskentelyyn. Suuri 16-tuumainen Retina-näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja väritarkkuuden. MacBook Prossa on tehokas suoritin, joka takaa sulavan ja nopean suorituskyvyn erilaisiin tehtäviin. Laite on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, kuten kuvankäsittelyyn, videoiden editointiin ja ohjelmoinnista kiinnostuneille. Kirkas näyttö ja erinomainen äänenlaatu tekevät tästä kannettavasta tietokoneesta ihanteellisen valinnan multimediakäyttäjille. MacBook Pro 16″ on myös kevyt ja kannettava, joten se sopii hyvin liikkuvalle ammattilaiselle. Tämä MacBook-malli on täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavaa ja tehokasta tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)