Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro -kannettava tietokone, jonka mallinumero on 161-21. Kyseessä on huippuluokan MacBook Pro, joka tarjoaa uusimmat teknologiset innovaatiot ja tehokkaat suorituskyvyn. MacBook Pro -sarja on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten kuvankäsittelyyn, videoiden muokkaamiseen ja kehittyneisiin sovelluksiin.

Tämä kannettava tietokone on varustettu laadukkaalla Retina-näytöllä, joka tarjoaa uskomattomia tarkkuutta ja värimääriä. Näytön koko on 16.1 tuumaa, mikä takaa selkeän ja elävän katselukokemuksen. Lisäksi MacBook Pro 161-21:ssä on tehokas prosessori ja runsaasti tallennustilaa, joten voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista.

Apple MacBook Pro -kannettavassa on myös muita loistavia ominaisuuksia, kuten erinomainen akunkesto, tyylikäs muotoilu ja erinomainen näppäimistö. Tämä kannettava tietokone on ihanteellinen valinta ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen päivittäiseen käyttöön.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 161-21 on erinomainen valinta, kun hinta ja laatu tärkeä rooli tuotetta valittaessa. Sen avulla voit suorittaa tehokkaasti tehtäviäsi ja nauttia huipputason suorituskyvystä ja käyttäjäkokemuksesta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)