Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro 14.1 -kannettava tietokone. Malli on suunniteltu tarjoamaan korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta ammattikäyttäjille ja vaativiin tehtäviin. MacBook Pro 14.1:ssä yhdistyvät Applen laadukas muotoilu ja tehokkaat komponentit.

Tämä kannettava tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn monipuoliseen työkäyttöön. Siinä on tehokas suoritin, joka mahdollistaa nopean tiedonkäsittelyn ja multitaskingin. Lisäksi MacBook Pro 14.1:ssä on laadukas näyttö, jossa on tarkka väritoisto ja korkea resoluutio, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kuvan- ja videonmuokkaukseen sekä suunnittelutehtäviin.

Tämä Apple MacBook Pro 14.1 on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Se on varustettu laadukkailla komponenteilla ja kestävällä rakenteella, mikä tekee siitä kestävän ja luotettavan kumppanin päivittäisessä työssä. MacBook Pro 14.1:ssä on myös pitkäkestoinen akku, joka mahdollistaa pitkän akunkeston ilman lataamista.

Tämä Apple MacBook Pro 14.1 on täydellinen valinta ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta. Sen laadukas muotoilu, korkean suorituskyvyn komponentit ja kestävä rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan. Olitpa sitten kuvaaja, suunnittelija tai liikemies, tämä MacBook Pro 14.1 vastaa vaativimpiinkin tarpeisiisi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)