Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tuote on Apple MacBook Pro 143-17 -kannettava tietokone. MacBook Pro -sarja kuuluu Applen korkealaatuisten tietokoneiden valikoimaan. Tämä malli on varustettu tehokkaalla suorittimella ja laajalla 17 tuuman näytöllä. MacBook Pro 143-17 on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta niin ammattikäyttöön kuin viihde-elektroniikan ystävillekin.

MacBook Pro 143-17:ssä yhdistyvät tyylikäs design, kestävä rakenne ja edistyneet tekniset ominaisuudet. Sen korkealaatuinen näyttö tarjoaa tarkat ja värikylläiset kuvat, joten se sopii erinomaisesti videotyöskentelyyn tai elokuvien katseluun. Tehokas suoritin takaa nopeat laskentatehot ja sujuvan multitaskauksen, joten voit käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti ilman hidastumista.

MacBook Pro 143-17:ssä on myös monia muita käteviä ominaisuuksia. Sen kevyt ja kannettava muotoilu tekee siitä helpon ottaa mukaan matkoille tai työmatkoille. Sen sisäänrakennettu akku tarjoaa pitkän käyttöajan, joten voit työskennellä tai viihdyttää itseäsi missä tahansa. Lisäksi MacBook Pro 143-17:ssä on monia liitäntöjä, joiden avulla voit yhdistää sen helposti ulkoisiin laitteisiin.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Apple MacBook Pro 143-17 on luotettava, tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone. Se sopii erinomaisesti niin työkäyttöön kuin vapaa-ajan viettoon. Sen tyylikäs design ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka arvostavat laatuja suorituskykyä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)