Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tuote, josta puhumme tällä kertaa, on Apple MacBook Pro 15.2. Tämä upea MacBook Pro -kannettava tietokone tarjoaa korkealaatuisen käyttökokemuksen ja monipuoliset toiminnot. MacBook Pro on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan tietokoneen.

MacBook Pro -sarja on tunnettu tyylikkäästä muotoilustaan ja kestävyydestään. 15.2 tuuman näytön koko tarjoaa suuren ja kirkkaan näkymän, joka sopii hyvin sekä työhön että viihtymiseen.

Applen MacBook Pro 15.2 -kannettavassa tietokoneessa on tehokas suoritin, joka takaa sujuvan suorituskyvyn kaikissa tehtävissä. Tämä tietokone on täydellinen valinta niille, jotka käsittelevät paljon mediasisältöä, suorittavat raskaita ohjelmistoja tai tarvitsevat tehokasta työasemaa.

MacBook Pro 15.2 tarjoaa myös erinomaisen tallennustilan, jotta voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja dokumenttisi helposti saatavilla. Laaja valikoima liitäntöjä, kuten USB- ja Thunderbolt-portit, mahdollistavat helpon yhteyden tärkeisiin laitteisiin ja laajennuksiin.

Yksi tämän MacBook Pron parhaista ominaisuuksista on sen pitkä akkukesto, joka takaa, että voit käyttää tietokonetta pitkiä aikoja ilman huolta lataamisesta. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka työskentelevät matkoilla tai tarvitsevat kannettavaa tietokonetta pitkille työpäiville.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 15.2 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan, tehokkaan ja tyylikkään kannettavan tietokoneen. Sen suorituskyky, suuri näyttö, laaja tallennustila ja pitkä akkukesto tekevät siitä täydellisen työvälineen niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)