Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä Apple MacBook Pro 16 tuumaa -mallin kannettavassa tietokoneessa yhdistyvät huippulaatuiset ominaisuudet ja tehokas suorituskyky. Tämä MacBook Pro on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen optimaalisen kokemuksen niin työ- kuin viihdekäytössäkin.

MacBook Pro -sarja on Applen arvostetuin ja luotetuin kannettavien tietokoneiden mallisto. Tämän 16 tuuman mallin suuri ja korkearesoluutioinen näyttö antaa sinulle erinomaisen katselukokemuksen huippulaadukkaalla kuvanlaadulla. Tehokkaan suorituskyvyn takaa kahdeksanytiminen prosessori ja suuri määrä muistia, mikä mahdollistaa tehokkaan multitaskauksen ja sujuvan käytön vaativissakin tehtävissä.

Apple MacBook Pro 16:ssa on myös suuri tallennustila, joka antaa sinulle runsaasti tilaa tallentaa tärkeitä tiedostoja ja sovelluksia. Lisäksi tässä kannettavassa tietokoneessa on tehokas grafiikkasuoritin, joka takaa upean näyttökuvan myös vaativissa grafiikkatehtävissä.

Tämä MacBook Pro -malli on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkään. Sen tyylikäs ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana missä tahansa. Tässä mallissa on myös Applen ainutlaatuinen Touch Bar -näppäimistö, joka tarjoaa lisämukavuutta ja nopeutta työskentelyyn.

Joitain tämän mallin etuja ovat huippuluokan näyttö, tehokas suorituskyky, suuri tallennustila ja ohut muotoilu. Huomioon kannattaa kuitenkin ottaa myös sen hieman korkeampi hinta verrattuna muihin kannettaviin tietokoneisiin markkinoilla.

Apple MacBook Pro 16 on siis erinomainen valinta, jos tarvitset luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka tarjoaa huippuluokan kuvanlaadun ja suorituskyvyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)