Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Täältä löytyy Apple MacBook Pro 15 tuuman malli. Tämä kannettava tietokone tarjoaa korkealaatuisen suorituskyvyn ja tehokkuuden, jota tarvitset työ- ja opiskelutehtäviisi.

MacBook Pron retina-näyttö tarjoaa upean visuaalisen elämyksen, jossa värit ja yksityiskohdat näkyvät terävinä ja tarkkoina. Voimakas suoritin ja suuri RAM-muisti mahdollistavat nopean suorituskyvyn ja sujuvan moniajoisuuden. Voit käsitellä vaativia tehtäviä, kuten kuvankäsittelyä, videoiden editointia tai graafista suunnittelua ilman vaikeuksia.

Sleek ja kevyt muotoilu tekevät tästä MacBook Prosta erittäin kannettavan. Se mahtuu helposti laukkuun tai reppuun, joten voit ottaa sen mukaasi missä tahansa.

MacBook Prolla on myös pitkä akunkesto, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä tai viihtyä koko päivän ilman huolta lataamisesta. Tässä mallissa on myös suuri tallennustila, joka tarjoaa runsaasti tilaa tiedostoille, valokuville ja ohjelmistoille.

Apple MacBook Pro 15 tuuman malli on täydellinen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka vastaa tarpeitasi vaativissakin tehtävissä. Osta MacBook Pro 15 ja nauti huippulaadusta ja suorituskyvystä, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)