Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 183 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 183

Tämän tuotteen URL:in perusteella tuote on Apple MacBook Pro 183.2. Tämä MacBook Pro -kannettava tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja korkealaatuisen suunnittelun, joka on tyypillistä Applen tuotteille.

MacBook Pro 183.2 on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja siinä on tyylikäs ja kestävä rakenne. Se on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intel-suorittimella ja runsaalla määrällä keskusmuistia, joka mahdollistaa nopean ja sujuvan suorituskyvyn monia tehtäviä suorittaessa.

Kannettavan näytöltä löytyy kirkas ja terävä näyttö, joka tuottaa upean kuvanlaadun. Näyttö soveltuu erinomaisesti erilaisten multimedia- ja luovien töiden tekemiseen. MacBook Pro -tietokoneessa on myös erittäin hyvä akun kesto, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

MacBook Pro -tietokoneella on myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten edistyksellinen näppäimistö ja kosketuslevy, jotka tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen. Lisäksi se tarjoaa useita liitäntämahdollisuuksia, joten voit liittää helposti erilaisia ​​laitteita ja lisävarusteita.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 183.2 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen laadukas suorituskyky, upea näyttö ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen työskentelyyn, viihteeseen ja luovaan työhön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)