Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro 14.1″-kannettava. Tämä MacBook Pro on huipputehokas ja tyylikäs kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laadukkaat ominaisuudet. MacBook Pro -sarja on suosittu ammattilaisten ja vaativien käyttäjien keskuudessa sen luotettavuuden ja toimivuuden vuoksi.

Tämä tietokone on suunniteltu tarjoamaan tehokkaita ja nopeita suorituskykyä monimutkaisille tehtäville. Se on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkat ja eloisat värit sekä terävän kuvanlaadun. MacBook Pro 14.1″ on myös varustettu tehokkaalla suorittimella, joka takaa saumattoman suorituskyvyn ja nopeaa tiedonsiirtoa.

Apple MacBook Pro 14.1″ on ohut ja kevyt, mikä tekee siitä erittäin kannettavan ja helposti mukana kulkevan. Sen kestävä rakenne ja pitkä akun kesto mahdollistavat pitkät työpäivät ilman tarvetta jatkuvasti etsiä latauspistettä. Tämä kannettava sopii erinomaisesti käytettäväksi sekä työhön että vapaa-aikaan.

Apple MacBook Pro 14.1″ -kannettava on varustettu myös useilla kätevillä ominaisuuksilla, kuten tarkalla kosketuslevyllä, älykkäillä liitäntämahdollisuuksilla ja tietoturvallisella Touch ID -sormenjälkitunnistimella. Voit luottaa siihen, että tämä MacBook Pro tarjoaa sinulle entistäkin paremman käyttökokemuksen ja tehokkaan suorituskyvyn kaikkiin tarpeisiisi.

Huomionarvoisia puutteita tässä Apple MacBook Pro 14.1″ -kannettavassa ei juurikaan ole. Sen yleinen laatu, suorituskyky ja suosio tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)