Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä on Apple MacBook Pro 17.1 -kannettava tietokone. Tämä kannettava tietokone on laadukas, tehokas ja tyylikäs valinta vaativille käyttäjille. MacBook Pron ominaisuuksiin kuuluvat korkealaatuinen näyttö, monipuoliset liitännät ja tehokkaat suorituskykyominaisuudet. MacBook Prossa on luotettava ja nopea toimintakyky, joka takaa sujuvan ja tehokkaan työskentelyn. Tämä malli on varustettu laadukkailla komponenteilla ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä MacBook Pro -kannettava tarjoaa sinulle luotettavan ja tehokkaan työvälineen kaikkiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)