Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 163 Mid 2020 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 163 Mid 2020

Tässä on Apple MacBook Pro -kannettavan tarkempi kuvaus. Kyseessä on vuoden 2020 keskipitkä 13-tuumainen Touch Bar -malli (163). MacBook Pro -sarja on Applen korkealaatuinen kannettavien tietokoneiden tuoteperhe.

Tässä MacBook Pro -mallissa on monia hienoja ominaisuuksia, kuten tehokas suoritin ja nopea tallennustila, jotka takaavat sulavan ja tehokkaan suorituskyvyn vaativimmissakin tehtävissä. Kannettavassa on myös upea Retina-näyttö, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden, mikä sopii erityisen hyvin valokuvaajille, suunnittelijoille ja videon editoijille.

MacBook Prossa on myös Touch Bar, joka on ohut OLED-näyttö yläreunan yläpuolelle, joka reagoi kosketukseen ja tarjoaa helpon pääsyn usein käytettyihin toimintoihin ja työkaluihin. Näppäimistössä on taustavalo, joka helpottaa näppäinten käyttöä huonossa valaistuksessa. Lisäksi MacBook Prossa on uusimmat liitännät, kuten USB-C ja Thunderbolt 3, mikä tekee tiedonsiirrosta ja laitteiden liittämisestä erittäin kätevää.

MacBook Pro 163 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta työhön tai opiskeluun. Apple on tunnettu laadusta ja innovaatioista, ja tämä MacBook Pro -malli jatkaa tätä perinnettä. Se sopii erityisen hyvin luoville ammattilaisille ja vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)