Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 16 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 16

Tämä tuote on Apple MacBook Pro 16.1″ -kannettava tietokone. MacBook Pro -sarja tunnetaan erinomaisesta suorituskyvystään ja luotettavuudestaan. Tämä malli tarjoaa vankkaa suorituskykyä sekä monipuolisia ominaisuuksia.

Apple MacBook Pro 16.1″ on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten kuvan- ja videonmuokkaukseen, musiikkituotantoon ja graafiseen suunnitteluun. Sen tehokas suoritin ja runsaasti käyttömuistia mahdollistavat sujuvan ja tehokkaan työskentelyn. Lisäksi tässä kannettavassa on laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkan kuvanlaadun ja eläväiset värit.

MacBook Pro -sarjan tuotteet erottuvat myös tyylikkäästä ja kestävästä muotoilustaan. Ne ovat ohuita, kevyitä ja helppoja kuljettaa mukana. Tämä malli on varustettu myös kätevällä Touch Bar -näppäimistöllä, joka tarjoaa lisätoimintoja ja nopean pääsyn usein käytettyihin komennoihin.

MacBook Pro 16.1″ -kannettavan suurimpana etuna on sen korkea laatu sekä käyttöjärjestelmän sulava ja turvallinen toiminta. Apple on tunnettu innovatiivisesta tekniikastaan, ja tämä laite edustaa huippuluokkaa niin suorituskyvyn, viimeistelyn kuin käyttökokemuksenkin osalta.

Kaikista laadukkaista ominaisuuksistaan huolimatta MacBook Pro 16.1″ voi olla hieman hintava vaihtoehto, mutta se on takuuvarmasti pitkäikäinen ja tehokas kumppani vaativiin tietokonetöihin. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro 16.1″ on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)