Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 16″ Late 2019 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 16″ Late 2019

Tuote, josta puhutaan tässä URL-osoitteessa, on Apple MacBook Pro 16.1 Late 2019 TB. Tämä kannettava tietokone tarjoaa korkealaatuisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, joka on ominaista Apple-tuotteille. MacBook Pro on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokasta työkalua päivittäisiä tehtäviä varten.

Apple MacBook Pro 16.1 Late 2019 TB:llä on upeat ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat tehokas suoritin, jonka ansiosta voit suorittaa monimutkaisiakin tehtäviä ilman viivettä. Lisäksi tietokoneessa on erinomainen näyttö, joka tarjoaa kristallinkirkkaan ja tarkan kuvanlaadun.

Tämän MacBook Pron mukana saat myös monipuoliset liitännät, joiden avulla voit kytkeä siihen useita eri laitteita. Tämä mahdollistaa joustavan työskentelyn ja lisää tuottavuutta. Lisäksi Apple MacBook Pro on kevyt ja kannettava, mikä tekee siitä sopivan valinnan matkustaessa tai työskennellessäsi kodin ulkopuolella.

Vaikka Apple MacBook Pro 16.1 Late 2019 TB tarjoaa monia etuja, on myös hyvä mainita sen heikkoudet. Tämä tuote voi olla kalliimpi kuin kilpailevat vaihtoehdot samankaltaisilla ominaisuuksilla. Tämä kannettava tietokone voi myös olla hieman rajoitettu tiettyjen sovellusten tai ohjelmistojen yhteensopivuuden suhteen.

Yhteenvetona Apple MacBook Pro 16.1 Late 2019 TB on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta. Sen laadukas suorituskyky, upea näyttö ja monipuoliset liitännät tekevät siitä hyvän vaihtoehdon vaativille käyttäjille. Huomioi kuitenkin, että se voi olla hieman kalliimpi kuin jotkut kilpailijat ja sillä voi olla rajoituksia tiettyjen ohjelmistojen yhteensopivuuden suhteen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)