Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä tarjolla on upea Apple MacBook Pro -kannettava tietokone. MacBook Pro -sarja tunnetaan laadusta ja suorituskyvystä, ja tämä 15,2 tuuman näytöllä varustettu malli ei varmasti jätä sinua kylmäksi.

Applen MacBook Pron 15,2 tuuman malli tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn ja luotettavuuden, jotka ovat niin tyypillisiä merkin kannettaville tietokoneille. Sen tehokas prosessori ja runsas määrä muistia takaavat sujuvan ja nopean toiminnan.

MacBook Pro tarjoaa myös upean näyttöelämyksen, kiitos sen teräväpiirtonäytön. Voit nauttia kirkkaista väreistä ja tarkasta kuvanlaadusta, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun suunnitteluun, valokuvien muokkaamiseen tai elokuvien katseluun.

Tämä MacBook Pro -malli on tyylikäs ja kevyt, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä pitkäikäisen sijoituksen.

Lisäksi MacBook Pron käyttöjärjestelmä, macOS, tarjoaa saumattoman integraation muiden Applen tuotteiden kanssa. Voit helposti synkronoida ja jakaa tiedostoja iPhone- ja iPad-laitteidesi kanssa sekä hyödyntää monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, joita Apple-ekosysteemi tarjoaa.

Jos haet luotettavaa ja suorituskykyistä kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro 15,2 soveltuu erinomaisesti tarpeisiisi. Se tarjoaa upean näyttöelämyksen, tehokkaan suorituskyvyn ja ainutlaatuisen käyttöjärjestelmän. Tutustu nyt ja anna MacBook Pron inspiroida sinua luovuudessasi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)