Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 15.4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 15.4

Apple MacBook Pro 15.4” on erinomainen kannettava tietokone, jonka suorituskyky ja käyttökokemus ovat huippuluokkaa. Tämä MacBook Pro -malli tarjoaa korkealaatuisen Retina-näytön, joka takaa tarkan ja värikylläisen kuvanlaadun. Apple MacBook Pro on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi graafisen suunnittelun, videoiden editoinnin ja musiikin tuottamisen tarpeisiin.

Kyseessä on laadukas ja luotettava laite, jota luotsaa Applen tehokas käyttöjärjestelmä. MacBook Prossa yhdistyvät vankka suorituskyky, pitkä akunkesto sekä tyylikäs ja kestävä muotoilu. Laite on myös erittäin kevyt ja kannettava, joten se sopii mainiosti matkalle mukaan.

Apple MacBook Pro 15.4” on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten tehokkaalla prosessorilla, suurella tallennustilalla ja nopealla muistilla. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja sulavan työskentelyn erilaisissa tehtävissä. Lisäksi MacBook Prossa on monia liitännöillä varustettuja USB-C-portteja, joiden avulla voit yhdistää erilaisia ​​laitteita helposti.

Kannettavassa on myös erinomainen näppäimistö, joka takaa mukavan ja tarkan kirjoituskokemuksen. Lisäksi MacBook Prossa on uusinta tekniikkaa hyödyntävä kosketuslevy, joka tarjoaa monipuoliset ohjausmahdollisuudet.

Apple MacBook Pro 15.4” on erinomainen vaihtoehto ammattikäyttäjille, opiskelijoille ja kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen tyylikäs muotoilu, korkea suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat parasta mahdollista käyttökokemusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)