Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 15.4″ tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 15.4″

Apple MacBook Pro 15.4″ kesällä 2019 päivitetty malli, jossa on kosketuslevyllä varustettu Touch Bar. Tämä huippuluokan kannettava tietokone on suunniteltu vaativiin tehtäviin ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. MacBook Prossa on tehokas Intel-suoritin, joka mahdollistaa nopean toiminnan ja multitaskingin. Käytössäsi on myös runsaasti tallennustilaa ja korkea resoluutioinen Retina-näyttö, joka tarjoaa uskomattoman terävän ja värikkään kuvan.

MacBook Pron tyylikäs muotoilu ja ohut rakenne tekevät siitä erittäin kannettavan ja helppokäyttöisen. Lisäksi se sisältää innovatiivisen Touch Barin, joka tuo lisätoimintoja ja mukautuvuutta työskentelyysi. Voit muokata sovelluksien valikoita ja käyttää pikavalintoja suoraan kosketusnäytöllä.

Vaikka MacBook Pro on erittäin suorituskykyinen ja kestävä kannettava tietokone, se voi olla hieman hintavampi vaihtoehto. Kuitenkin sen laatu, kestävyys ja käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti Apple-tuotteille, tekevät siitä erinomaisen investoinnin pitkäaikaiseen käyttöön.

Apple MacBook Pro 15.4″ kesällä 2019 päivitetty malli on täydellinen valinta vaativille ammattilaisille, opiskelijoille ja kaikille, jotka arvostavat huippuluokan suorituskykyä ja luotettavuutta. Olipa tarkoituksenasi sitten työskennellä suunnittelun, videoiden muokkaamisen tai viihdekäytön parissa, MacBook Pro tarjoaa sinulle tarvittavan tehon ja toimivuuden.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)