Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro 15,2 -kannettava tietokone. MacBook Pro on Applen valmistama huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja korkealaatuisen käyttökokemuksen. Tämä tietokone on varustettu 15,2 tuuman näytöllä, joka tarjoaa selkeän ja tarkan kuvan. MacBook Prossa on myös tehokas prosessori ja runsaasti tallennustilaa, joten voit käsitellä helposti suuria tiedostoja ja suorittaa vaativia tehtäviä.

Apple MacBook Prossa on myös monia muita ominaisuuksia, kuten tehokas akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan. Tietokoneessa on myös monipuoliset liitännät, joiden avulla voit yhdistää erilaisia laitteita ja lisälaitteita. MacBook Prophet myös erinomainen näppäimistö ja tarkka kosketuslevy, joten voit käyttää sitä vaivattomasti.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 15,2 on loistava valinta, jos etsit suorituskykyistä ja laadukasta kannettavaa tietokonetta. Sen elegantti muotoilu, tehokkaat ominaisuudet ja laadukas näyttö tekevät siitä ihanteellisen työskentelyyn, luovuuteen ja viihtymiseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)