Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro 142 13. Tämä MacBook Pro -kannettava tietokone tarjoaa korkean suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen. Tämän kannettavan tietokoneen avulla voit suorittaa tehokkaasti erilaisia tehtäviä, olipa kyse sitten työstä, luovasta suunnittelusta tai viihteestä.

MacBook Pro 142 13:n huippuluokan tekniset ominaisuudet varmistavat nopeat ja sujuvat suoritukset. Tämä malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kiitos sen tehokkaan prosessorin, joka takaa nopean toiminnan ja sujuvan multitaskingin. Lisäksi tässä MacBook Prossa on korkea resoluutio ja kirkas näyttö, joka tarjoaa tarkan kuvanlaadun ja elävät värit.

Apple MacBook Pro 142 13 tarjoaa myös monia muita loistavia ominaisuuksia. Tämä kannettava tietokone on kevyt ja kannettava, mikä tekee siitä helpon ottaa mukaan matkalle. Lisäksi MacBook Prossa on pitkä akun kesto, joka mahdollistaa pidemmät käyttöajat ilman tarvetta lataukselle.

Vaikka Apple MacBook Pro 142 13 on erinomainen kannettava tietokone, se voi kuitenkin sisältää joitain haittoja. Yksi haittapuoli voi olla sen hinta, joka voi olla korkeampi verrattuna muihin vastaaviin kannettaviin tietokoneisiin. Lisäksi tämä MacBook Pro -malli voi olla vaikeampi päivittää tai korjata itse, mikä voi aiheuttaa haasteita tulevaisuudessa.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Pro 142 13 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät huippuluokan suorituskykyä ja laadukasta käyttökokemusta. Sen tehokkaat tekniset ominaisuudet ja monipuoliset toiminnot tekevät tästä kannettavasta tietokoneesta luotettavan työkalun työhön ja vapaa-ajan viettoon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)