Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Kuvailemattoman URL:in perusteella tuotteesi on Apple MacBook Pro 15.2 -malli. MacBook Pro on Applen luoma korkealaatuinen kannettava tietokone, joka on suunniteltu tehokasta suorituskykyä vaativille käyttäjille. Tämä malli erottuu edukseen kauniin muotoilunsa ja kestävyytensä ansiosta.

Apple MacBook Pro:ssa on uusinta tekniikkaa ja se tarjoaa erinomaista suorituskykyä kaikissa tehtävissä. Tehokkaan suorittimen ja suuren RAM-muistin ansiosta voit käyttää vaativiakin ohjelmistoja ja suorittaa monia tehtäviä samaan aikaan ilman hidastumista.

15.2 tuuman näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Laaja väriskaala ja tarkka resoluutio takaavat selkeän ja eläväisen kuvan. MacBook Pro tukee myös True Tone -teknologiaa, joka säätää näytön värisävyjä ympäristön valon mukaan, jotta katselukokemus olisi mahdollisimman luonnollinen.

MacBook Pro:ssa on myös lukuisia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Siinä on uusin macOS-käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa lukuisia toimintoja ja sovelluksia tehokkaaseen työskentelyyn. Lisäksi se sisältää laajan valikoiman liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C-portteja, joiden kautta voit liittää useita laitteita samaan aikaan.

Apple MacBook Pro 15.2 on siis erinomainen valinta, jos tarvitset korkealaatuista kannettavaa tietokonetta tehokkaalle työskentelylle. Se tarjoaa luotettavuutta, suorituskykyä ja erinomaista näyttöä, jotka tehostavat työskentelyäsi. Olitpa sitten ammattilainen, opiskelija tai luova harrastelija, MacBook Pro auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)