Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tässä on kuuluisa Apple MacBook Pro 15 -kannettava tietokone. MacBook Pro on Applen huippuluokan kannettavien sarja, ja tämä tietokone tuo upeaa suorituskykyä ja tyylikkyyttä.

MacBook Pro 15 on varustettu tehokkaalla ja nopealla prosessorilla, joka mahdollistaa sujuvan monitehtävien suorittamisen ja raskaiden ohjelmien käytön.

Näytönä tässä mallissa on upea 15 tuuman Retina-näyttö, joka tarjoaa selkeän ja yksityiskohtaisen kuvanlaadun. Tietokoneessa on myös erittäin laadukas näppäimistö, joka tarjoaa mukavan kirjoittamiskokemuksen.

MacBook Pro 15 on myös varustettu useilla hyödyllisillä ominaisuuksilla. Siihen kuuluu suuri tallennustila, joka mahdollistaa suuren määrän tiedostojen tallentamisen. Lisäksi tietokoneessa on tehokas akku, joka antaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Toisin sanoen, tämä Apple MacBook Pro 15 on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Huippuluokan suorituskyky, upea näyttö ja monipuoliset ominaisuudet tekevät tästä Macbookista erinomaisen vaihtoehdon vaativille käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)