Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro

Tämä tuote on Apple MacBook Pro 15,1 13. Tämä MacBook Pro on suunniteltu tarjoamaan tehokas suorituskyky ja luotettavuus. Se on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan suorituksen kaikissa tehtävissäsi. MacBook Prossa on myös korkearesoluutioinen näyttö, joka tarjoaa tarkan ja värikylläisen kuvan. Voit nauttia selkeistä yksityiskohdista ja syvistä väreistä.

Tämä MacBook Pro tarjoaa myös monipuoliset liitettävyysvaihtoehdot, jotta voit liittää laitteita helposti ja nopeasti. Voit yhdistää ulkoiset näytöt, kovalevyt, tulostimet ja muut lisälaitteet vaivattomasti. Tämä tekee työskentelystäsi entistä sujuvampaa ja kätevämpää.

MacBook Prossa on myös kestävä rakenne, joka takaa pitkän käyttöiän. Voit luottaa siihen, että tämä kannettava tietokone kestää pitkään ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä vuosien ajan. Sen kompakti koko tekee siitä myös erittäin kannettavan.

Huolimatta kaikista positiivisista ominaisuuksista, MacBook Prossa voi olla myös joitain haittoja. Joillekin käyttäjille sen hinta voi olla korkea verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Lisäksi käyttöjärjestelmä voi olla hieman rajoittavampi kuin joidenkin muiden kannettavien tietokoneiden käyttöjärjestelmät.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Pro 15,1 13 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja luotettavuuden. Se sopii erinomaisesti vaativaa työskentelyä, luovaa suunnittelua ja viihdekäyttöä varten.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)