Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Tämä tuote on Apple MacBook Air 9.1 -kannettava tietokone. MacBook Air -sarja on tunnettu keveydestään ja tyylikkäästä muotoilustaan. Tämän mallin kohokohtia ovat korkea suorituskyky, tehokas prosessori ja pitkä akunkesto. MacBook Air 9.1:ssä on myös laadukas näyttö ja käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn ja viihteen nauttimisen. Kannettavassa on myös riittävästi tallennustilaa ja laaja valikoima liitäntöjä. Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Air 9.1 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan liikkuvan työskentelyn tai viihdekäytön tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)