Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Tämä tuote on Apple MacBook Air 91.9 -malli. Kyseessä on kevyt ja kannettava kannettava tietokone. Macbook Air on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka tarvitsevat korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta. Kannettavan ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan matkustaville tai liikkuville käyttäjille.

MacBook Air 91.9 -kannettavassa on tehokas suoritin ja riittävästi muistia, jotta se pysyy vauhdissa myös vaativissa tehtävissä. Laadukas näyttö tarjoaa terävän kuvan ja elävät värit, joten voit nauttia elokuvista, valokuvista ja peleistä täysin siemauksin.

Tietokoneen mukana toimitetaan myös käyttöjärjestelmä, joka on optimoitu juuri Mac-laitteille. Matkustaessasi voit luottaa Macbook Airin pitkään akunkesto, joka takaa sinulle jatkuvan käytön ilman tarvetta etsiä pistorasiaa. Lisäksi Airissä on lukuisia liitäntämahdollisuuksia, joiden avulla voit liittää laitteeseen ulkoisia näyttöjä, muistikortteja ja muita lisälaitteita.

Apple MacBook Air 91.9 on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta, luotettavuutta ja tyylisyyttä. Sen tyylikäs ulkonäkö ja kevyt muotoilu takaavat, että voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai vain luova sielu, tämä kannettava tietokone täyttää tarpeesi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)