Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air 81 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air 81

Apple MacBook Air 81 on uusin tyylikäs kannettava tietokone Applen päivittäiseen käyttöön. Tämä kevyt ja ohut MacBook Air -malli tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja kestävää akkukestoa. Sen 13 tuuman Retina-näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja terävän resoluution, jotta voit nauttia elokuvista ja työskennellä tehokkaasti. Apple MacBook Air 81:ssä on tehokas prosessori ja riittävästi tallennustilaa, jotta voit tallentaa kaikki tiedostosi helposti. Pienikokoisessa ja tyylikkäässä kannettavassa on myös USB-C -portit, jotka mahdollistavat monipuolisen liitettävyyden. Apple MacBook Air 81 on täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavan, nopean ja tyylikkään kannettavan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)