Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Apple MacBook Air 81-10 on malli, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti vaativaan käyttöön ja tarjoaa luotettavuutta sekä tehokkuutta päivittäisissä tehtävissäsi.

Apple MacBook Air 81-10:ssä on kevyt ja kompakti rakenne, joka tekee siitä erittäin kannettavan ja helppokäyttöisen. Sen 13,3 tuuman Retina-näyttö tarjoaa kristallinkirkkaan kuvanlaadun ja tarkan värinäytön, mikä tekee siitä täydellisen työskentelyyn, opiskeluun tai viihtymiseen.

Tämä MacBook Air -malli on varustettu tehokkaalla Intel Core -suorittimella, joka takaa nopean ja sulavan suorituskyvyn. Lisäksi se sisältää runsaasti tallennustilaa, jotta voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja ohjelmasi käden ulottuvilla.

Apple MacBook Air 81-10:ssä on myös pitkäkestoinen akku, joka tarjoaa jopa 12 tunnin akunkeston yhdellä latauksella. Tämä mahdollistaa pitkän työskentelyn tai viihtymisen ilman huolta akun tyhjenemisestä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Air 81-10 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen kevyt muotoilu, upea näyttö ja tehokas suorituskyky tekevät siitä täydellisen työskentelyyn, opiskeluun tai viihtymiseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)