Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Apple MacBook Air 82-12 on erinomainen valinta, jos etsit kevyttä ja kannettavaa tietokonetta. Tämä MacBook Air -malli on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja käyttökokemusta.

MacBook Airissa yhdistyvät Applen laadukas suunnittelu ja tehokkaat tekniset ominaisuudet. Kevyt ja ohut rakenne tekee tästä kannettavasta helppokäyttöisen ja mobiilin.

Tämän MacBook Airin 82-12 -version tuottaa Apple, joka tunnetaan luotettavista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Tämä versio tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen, joka vastaa kaikkia tarpeitasi.

MacBook Air 82-12 tulee varustettuna laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkat värit ja luonnolliset kontrastit. Tämän ansiosta voit nauttia upeasta katselukokemuksesta riippumatta siitä, mitä teet tietokoneella.

Tämä MacBook Air -malli tarjoaa myös nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Voit suorittaa useita tehtäviä samaan aikaan ilman hidastumista tai suorituskyvyn laskua.

Apple MacBook Air 82-12 sisältää myös muistin, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja tallennuskapasiteetin kasvattamisen. Voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja dokumenttisi turvallisesti ja luotettavasti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Air 82-12 on erinomainen valinta, jos etsit kevyttä ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen laadukas suorituskyky, upea näyttö ja luotettavuus tekevät siitä täydellisen kumppanin jokapäiväiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)