Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Apple MacBook Air 10.1 on tehokas ja kevyt kannettava tietokone, joka tarjoaa upean käyttökokemuksen. Tämä MacBook Air -malli on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kätevän työkalun päivittäisiin tehtäviin.

MacBook Air 10.1:n sisällä sykkii tehokas Apple M1 -siru, joka tarjoaa nopean ja suorituskykyisen käyttöjärjestelmän. Tämä siru yhdistettynä 8 gigatavuun RAM-muistia tarjoaa sulavan ja tehokkaan suorituskyvyn kaikkiin tarpeisiin. Voit siis käyttää erilaisia ohjelmistoja ja sovelluksia ilman hidasteluja tai jumittumisia.

Kevyt ja ohut muotoilu tekee tästä MacBook Air -mallista erityisen kätevän liikuteltavuuden kannalta. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa, olipa kyseessä työmatka tai lomamatka. 10.1 tuuman Retina-näyttö tarjoaa selkeän ja tarkkapiirtoisen kuvan, joka tekee työskentelystä ja viihtymisestä entistä mukavampaa.

MacBook Air 10.1:ssä on myös pitkäkestoinen akku, joka takaa sinulle huippuluokan akkukeston. Voit siis käyttää kannettavaa pidempään ilman tarvetta lataukselle. Laadukas näppäimistö ja tarkka kosketuslevy tekevät käytöstä miellyttävää ja helposti hallittavaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple MacBook Air 10.1 on loistava valinta, jos tarvitset suorituskykyisen ja kevyen kannettavan tietokoneen. Sen tehokkaat ominaisuudet ja kätevä liikuteltavuus tekevät siitä täydellisen kumppanin työhön ja vapaa-aikaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)