Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Tämä tuote on Apple MacBook Air 82-11 -kannettava. Tämä kannettava tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. MacBook Air -sarja on tunnettu keveydestään ja ohuudestaan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan liikkuville käyttäjille.

MacBook Air 82-11 -mallissa on tehokas prosessori ja runsas muisti, mikä mahdollistaa sujuvan ja nopean suorituskyvyn. Lisäksi siinä on suuri tallennustila, jonne voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja ohjelmasi.

Tämän MacBook Air -kannettavan käyttöjärjestelmä on macOS, joka tarjoaa sujuvan ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen. Voit nauttia monista hyödyllisistä ja viihdyttävistä ohjelmista sekä helppokäyttöisestä käyttöliittymästä.

Kannettava on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkan ja värikylläisen katselukokemuksen. Voit nauttia elokuvista, valokuvien muokkauksesta tai työskennellä tehokkaasti näytön avulla.

Apple MacBook Air 82-11 -kannettava on loistava valinta kaikille, jotka arvostavat suorituskykyä, tyylikästä muotoilua ja käyttäjäystävällistä käyttökokemusta. Olipa kyseessä työskentely, opiskelu tai viihde, tämä MacBook Air -malli vastaa tarpeitasi ja tarjoaa luotettavuutta ja tehokkuutta pitkäksi aikaa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)