Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Tämän tuotteen URL:in perusteella kyseessä on Apple MacBook Air 91.5. MacBook Air on Applen tunnettu ja suosittu kannettavien tietokoneiden malli, joka tarjoaa käyttäjälle kevyen ja tyylikkään vaihtoehdon.

MacBook Airissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja kehittyneet ominaisuudet. Se on varustettu eteenpäin suuntautuneella tekniikalla ja tehokkailla komponenteilla, jotka takaavat sujuvan ja nopean suorituskyvyn. Tämän 91.5 -version osalta voimme olettaa, että siinä on päivitetyt tekniset ominaisuudet ja parannukset, mikä tekee siitä entistä paremman vaihtoehdon.

MacBook Air on erinomainen valinta sekä opiskelijoille että ammattilaisille. Sen kevyt rakenne ja pitkäkestoinen akku tekevät siitä ihanteellisen matkakumppanin. Lisäksi MacBook Airin Retina-näyttö tarjoaa teräväpiirtokuvan ja värikylläisyyden, mikä tekee sen käyttäjäkokemuksesta miellyttävän ja nautittavan.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Air 91.5 on luotettava ja kehittynyt kannettava tietokone. Sen suorituskyky, keveys ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat laadukkaan ja monipuolisen tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)