Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Tämä tuote on Apple MacBook Air 91.7. MacBook Air on yksi Applen suosituimmista kannettavista tietokoneista, ja se on suunniteltu tarjoamaan kevyt ja kannettava ratkaisu käyttäjille. MacBook Air 91.7:ssa on tyylikäs ja ohut muotoilu, joka tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa.

MacBook Air 91.7:ssa on laadukas näyttö, joka tarjoaa terävän ja kirkkaan kuvanlaadun. Sen suorituskyky on erinomainen, ja se pystyy suorittamaan useita tehtäviä samanaikaisesti vaivattomasti.

Tämä kannettava tietokone tarjoaa myös pitkän akunkeston, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman tarvetta lataamiseen. Sen tehokas järjestelmä takaa myös nopean toiminnan ja sulavan käyttökokemuksen.

MacBook Air 91.7:n sisältä löydät tehokkaan prosessorin, joka mahdollistaa nopean käynnistyksen ja sujuvan toiminnan. Siinä on myös riittävästi tallennustilaa, jotta voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja sovelluksesi.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Air 91.7 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka sopii hyvin niin opiskeluun, työhön kuin vapaa-ajan käyttöönkin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)