Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air 2022 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air 2022

Apple MacBook Air 2022 on ohut, kevyt ja tehokas kannettava tietokone, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Se on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttäjille, jotka arvostavat kaunista designia ja huippuluokan suorituskykyä. Tämä MacBook Air -malli tarjoaa uusinta tekniikkaa ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

Apple MacBook Air 2022 on varustettu tehokkaalla prosessorilla, jonka ansiosta voit suorittaa vaativia tehtäviä nopeasti ja sulavasti. Sen korkea laatuinen näyttö takaa tarkat ja elävät värit, joten voit nauttia upeasta katselukokemuksesta. Lisäksi tässä MacBook Air -mallissa on pitkä akunkesto, joten voit työskennellä tai viihdyttää itseäsi ilman huolta lataamisesta.

Apple MacBook Air 2022:n käyttöjärjestelmä on suunniteltu erityisesti Apple-laitteille, mikä takaa saumattoman integraation ja yhteensopivuuden muiden Applen tuotteiden kanssa. Voit siis helposti synkronoida tiedostot ja sovellukset eri laitteiden välillä. Tämä tekee MacBook Airista erittäin kätevän valinnan, jos sinulla on jo muita Apple-tuotteita.

Apple MacBook Air 2022 on myös erittäin kestävä ja luotettava, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat tietokonetta jatkuvassa käytössä. Sen tyylikäs ja kevyt muotoilu tekee siitä helpon kantaa mukana matkoilla tai kokouksissa. Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Air 2022 tarjoaa parhaan yhdistelmän suorituskykyä, käytettävyyttä ja designia, jonka avulla voit saavuttaa enemmän missä tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)