Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Kyseessä on Apple MacBook Air 82-1 -kannettava. Tämä tyylikäs ja kevyt kannettava tietokone tarjoaa suorituskykyä ja tyylikkyyttä samassa paketissa. MacBook Airin 82-1 malli tarjoaa käyttäjälle korkealuokkaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, josta Apple on tunnettu.

MacBook Airissa on laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkat ja elävät värit. Sen tehokas suoritin takaa nopean suorituskyvyn kaikissa tehtävissä. Kannettavassa on myös pitkäkestoinen akku, joka pitää sinut liikkeessä koko päivän ajan ilman tarvetta ladata sitä usein.

Mallilla 82-1 on erinomainen tallennustila, joka antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa suuren määrän tiedostoja, kuvia ja videoita. Lisäksi se tarjoaa monipuoliset liitännät, kuten USB-portit ja kuulokeliitännän, joiden avulla voit helposti liittää laitteita ja lisälaitteita.

Apple MacBook Air 82-1 on luotettava kumppani niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Sen kevyt muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Tässä kannettavassa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja tehokas suorituskyky, joten se sopii erinomaisesti sekä ammattikäyttöön että vapaa-ajan tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)