Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air

Apple MacBook Air 10,1 Late 2020 on kevyt ja kannettava tietokone, joka sopii täydellisesti matkalle tai päivittäiseen käyttöön. Tämä MacBook Air -malli on varustettu tehokkaalla suorittimella ja tarjoaa sinulle erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden. Sen näyttö on laadukas ja terävä, joten voit nauttia tarkasta ja värikylläisestä kuvasta.

MacBook Air 10,1 Late 2020 on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sen muotoilu on tyylikäs ja kestävä. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erittäin helpon kuljettaa mukana. Tämä malli on varustettu monipuolisilla liitäntämahdollisuuksilla, kuten USB-C-portilla ja kuulokeliitännällä, joten voit liittää erilaisia laitteita helposti.

MacBook Air 10,1 Late 2020 tarjoaa sinulle myös pitkän akunkeston, joten voit työskennellä tai viihdyttää itsesi pitkiä aikoja ilman lataamista. Sen näppäimistö on ergonominen ja miellyttävä käyttää, mikä tekee siitä ihanteellisen työvälineen kirjoittamiseen.

Kaiken kaikkiaan Apple MacBook Air 10,1 Late 2020 on luotettava ja korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa sinulle tehokkaan suorituskyvyn ja upean käyttökokemuksen. Jos etsit luotettavaa ja tyylikästä kannettavaa tietokonetta, tämä MacBook Air -malli on loistava valinta sinulle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)